Home Steden & regio's Steden WANDELEN door ROME: pdf-reisgids

Nieuwsbrief

Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief. Als u deze wilt ontvangen, vul dan hieronder uw naam en e-mailadres in.WANDELEN door ROME: pdf-reisgids Afdrukken E-mail
Geschreven door Catharina Ravelli   
vrijdag, 01 maart 2013 08:57

Wandelen-in-RomeRome heeft een rijk en rumoerig verleden. De hele stad is daardoor een groot openlucht museum. Dat maakt lopen door Rome zo leuk. Een gids met uitgestippelde wandelingen door de Eeuwige stad is dan ook een goede hulp.

De PDF-reisgids van Odyssee voert je langs bekende hoogtepunten als het Colosseum en de Trevi-fontein, maar ook langs minder bekende highlights.

Geen dikke gidsen slepen maar alleen die ene wandeling. Heel handig !

 

 

Zes routes, zes uur

Wandelen in Rome bestaat uit vijf routes, beschrijvingen van hoogtepunten buiten het centrum en een apart hoofdstuk over Ostia Antica, een oude Romeinse havenplaats.

Elke wandeling duurt zo'n vier tot zes uur waarin je veel over oude Romeinse gebruiken komt te weten maar ook het dagelijks leven van verschillende bevolkingsgroepen ziet in het moderne Rome.

Ontdekkingsreis

Van oude keizerlijke paleizen tot een badhuis, van een piramide tot trattoria.

Iedere wandeling begint met een korte omschrijving van de route en hoe je eenvoudig naar het startpunt komt met het openbaar vervoer.  Bij deze ontdekkingsreis worden al je zintuigen maximaal geprikkeld!

Welke wandelingen

Borghese, Popolo en traplopen 

Kerken, thermen en piramides

Hemelse brieven en kolossen

Pleinen, fonteinen en de Duivel

Garibaldi en het Vaticaan

Ostia Antica

Te bestellen bij www.odyssee-reisgidsen.nl