Home Steden & regio's Steden MONTESICURO in de Marche

Nieuwsbrief

Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief. Als u deze wilt ontvangen, vul dan hieronder uw naam en e-mailadres in.MONTESICURO in de Marche Afdrukken E-mail
Geschreven door Catharina Ravelli   
vrijdag, 18 mei 2012 09:16

MontesicuroTypische gerechten uit de Marche leren maken of Italiaans oefenen tijdens een bezoekje aan de lokale vismarkt; een Verdicchio wijnkelder bezoeken of Napolitaans kaartspelen leren: dat alles en nog veel meer kan bij Massimo en Kristel in Montesicuro, een piepklein dorpje op een heuvel rond Ancona.

Ze bieden vooral dagactiviteiten maar ook eenvoudige overnachtingen aan.

De Marche is een oost-Italiaanse regio aan de Adriatische kust: kleine dorpjes op groene heuveltoppen, een eigengereide bevolking - de Marchigiani - die met volle teugen geniet van haar culinaire tradities, lekkere wijnen en een rustige levenswandel.

Voor de strandganger en de kunstliefhebber is er plenty. Ook voor de rustzoeker en de wandelaar is er veel te ontdekken.

Ancona is gemakkelijk en goedkoop te bereiken met Ryanair vluchten vanuit Weeze of Charleroi.

Voor meer info:  www.themarcheway.it.

 

 

 s

Ter plekke  heerlijke verse pasta en typische gerechten uit de Marche leren bereiden, of  Italiaans spreken in Italië tijdens een bezoekje aan de lokale vismarkt, een Italiaans spelletje kaarten, een bezoekje aan een lokale wijnkelder of relaxen bij een lekker kopje koffie onder de vijgenboom.

Dit en nog veel meer kan allemaal bij ons, Massimo en Kristel, in Montesicuro , een piepklein dorpje op de heuvels rond Ancona. We bieden met name dagactiviteiten (kookateliers, massages,…) maar ook eenvoudige overnachtingen aan. Verder zijn er heel wat leuke toeristische attracties (stranden, kunststeden, natuurparken, opera) en gelegenheden tot overnachting in de buurt.

Ancona is gemakkelijk en goedkoop te bereiken met Ryanair vluchten vanuit Weeze of Charleroi.