Nieuwsbrief

Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief. Als u deze wilt ontvangen, vul dan hieronder uw naam en e-mailadres in.PERFETTI SCONOSCIUTI Afdrukken E-mail
Geschreven door Catharina Ravelli   
woensdag, 03 augustus 2016 07:57

perfetti sconosciutiEva en Rocco, een getrouwd stel van rond de veertig met een pubererende dochter, hebben drie bevriende stellen uitgenodigd voor een etentje bij hun thuis. De meesten kennen elkaar al sinds hun jeugd.Tijdens het voorgerecht komt het gesprek op een vrouw die haar man op overspel betrapte toen ze in zijn smartphone compromitterende boodschappen aantrof. Eva stelt jolig voor dat iedereen zijn mobieltje op tafel legt en dat ze alle binnenkomende telefoontjes en berichtjes die avond met elkaar zullen delen. Ze hebben als goede vrienden toch niets voor elkaar te verbergen?

Niemand durft te erkennen dit een minder goed idee te vinden en schoorvoetend gaat iedereen akkoord. Maar wat bij de pasta nog een leuk spelletje tussen vrienden lijkt te zijn, ontwikkelt zich tijdens het vleesgerecht en de tiramisu tot een pijnlijk gebeuren. Het wordt duidelijk hoe weinig ze eigenlijk van elkaar weten, zelfs van de eigen partner...

Met een Italiaanse sterrencast en met ruim 2,5 miljoen bezoekers was deze dramatische komedie dé Italiaanse bioscoophit van dit voorjaar!

In de hoofdrollen: Giuseppe Battiston ("Pane e Tulipani"), Anna Foglietta ("The American"), Marco Giallini ("Una famiglia perfetta"), Edoardo Leo ("To Rome with Love"), Valerio Mastandrea ("Viva la Libertà", "Pasolini", "La Prima Cosa Bella"), Alba Rohrwacher ("Io sono l'amore", "Le Meraviglie", "De Eenzaamheid van de Priemgetallen"), Kasia Smutniak ("From Paris with Love", "Caos Calmo").