Home

Nieuwsbrief

Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief. Als u deze wilt ontvangen, vul dan hieronder uw naam en e-mailadres in.GRATIS VAKANTIE VOOR OPHALEN BROMMER Afdrukken E-mail
Geschreven door Catharina Ravelli   
zaterdag, 19 mei 2018 14:50

WieIMG-20151029-WA0060 wil er gratis op vakantie in een charmant huis op olijvenpluk 220een prachtige plek in Abruzzo - als tegenprestatie voor het ophalen van een brommer ?!  Abruzzo ligt aan de Adriatische kust met zijn brede zandstranden en op 2 uur rijden van Rome. Het dorp waar het huis ligt, heet San Giacomo en is omgeven door levendige middeleeuwse stadjes. Het huis is vrijstaand met een groot terras en heeft een fantastisch uitzicht op zee, over olijfgaarden en op de Gran Sasso! Mooier kan niet !

Vanaf deze plek moet er een Derby brommer vervoerd worden naar Hilversum. Heeft u dus plek in uw bus of aanhanger voor deze brommer en kunt en wilt u deze naar Nederland terug vervoeren, dan bieden de eigenaren u een gratis verblijf aan in hun huis op deze heerlijke plek. Hoe lang en met hoeveel personen gaat in oveleg.

derby-brommer

 

Voor degenen die niet aan dit verzoek kunnen voldoen maar wel in het huis willen verblijven: het is te huur voor zeer redelijke prijzen!

Mocht u brommer willen kopen voor gebruik in Italia, dan kan dit ook!

Kontakt over bovenstaande:  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.