Home Boeken Boeken HET HOORT ER ALLEMAAL BIJ: nieuwe FABIO VOLO

Nieuwsbrief

Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief. Als u deze wilt ontvangen, vul dan hieronder uw naam en e-mailadres in.HET HOORT ER ALLEMAAL BIJ: nieuwe FABIO VOLO Afdrukken E-mail
Geschreven door Catharina Ravelli   
zondag, 23 april 2017 12:28

het hoort er allemaal bij -fabio voloNicola wordt voor het eerst vader. Hij houdt van zijn zoontje en zijn vrouw Sofia, maar het valt hem moeilijk zich te schikken in zijn nieuwe rol. Hij verlangt terug naar de tijd dat hij nachtenlang kon doorzakken met zijn vrienden, naar de dagen die Sofia en hij vrijend met elkaar in bed doorbrachten, naar de spontane weekendjes weg.

Na een paar maanden van vaderlijke verplichtingen is zijn huwelijk leeggelopen. Als tijdens een feestje een van de vrouwelijke gasten het met hem aanlegt, staat hij voor een dilemma:

erop ingaan betekent teruggaan naar zijn oude leven zonder al die verantwoordelijkheden, er niet op ingaan betekent alles op alles zetten om zijn huwelijk en gezin te redden.

Herkenbaar leed en vermaak voor jonge ouders.

'Volo is een genie.' Il Fatto Quotidiano. 'Een volmaakt voorbeeld van een eerlijke en oprechte roman.' La Stampa

De auteur

Fabio Volo (1972, Calcinate, Italië) is een fenomeen in Italië. Hij is schrijver, scenarioschrijver, acteur en presentator. Hij schreef acht romans, waarvan alleen al in Italië 5 miljoen exemplaren zijn verkocht.